Sæt www.dourun.com som din startside!
Tilføj www.dourun.com til Foretrukne (gælder kun Internet Explorer brugere)
Send en mail til en ven og fortæl om www.dourun.com
Jesper ved godt mod
03-02-2004, kl. 10:21:14 - skrevet af Henrik Lund Jensen

Brønshøj-løber og hans makker godt på vej jorden rundt

-- A N N O N C E --
Jesper ved godt mod

Den danske verdensløber er nu på vej gennem Sverige sammen med sin russiske makker. DoUrun fik en situationsrapport via mobiltelefon.

“Jo, det går fint”, siger Jesper Olsen med optimisme i stemmen. “I disse timer er Alexander og jeg på vej fra Ängelholm til Halmstad, det er tåget, og vi kan kun se 100 meter frem. Men det er tørt, og det kører godt. Det var rart med nogle hviledage i København, hvor vi skulle ordne visa til Rusland m.m., men vi var da også lige ude at løbe en tur sammen med Hjerteforeningen i Farum, hvor jeg startede i sin tid. Det er vigtigt ikke at gå helt i stå, faktisk kan hviledagene være et fysisk problem”, siger Jesper Olsen, der fik gode erfaringer fra turen gennem Frankrig, Belgien, Holland og Tyskland.

Svært at finde vej

“Det største problem er ikke det fysiske, selvom det naturligvis er krævende at løbe så langt, det er vejvisningen, skiltningen og den skiftende trafikkultur, som giver ærgrelser, når man kommer til et nyt land”, siger Jesper Olsen. “Vi løber efter kort, og har GPS´eren som dokumentation, og det betyder, at vi hele tiden skal finde vej. I Tyskland kostede det en halv etape, da vi “løb vild”. Til gengæld lærte vi at sove i telt, hvilket her om vinteren koster meget energi i løbet af en kold nat, derfor var det rart at komme til Danmark, hvor vi fik en seng at sove i. I det hele taget fik vi en fin modtagelse, hvor ultralandsholdet med Ulf Ragn Andersen, Henrik Tranum, Alex Henriksen (direkte fra natarbejde) løb med fra Rønnede til Rådhuspladsen. Her tog medierne og andre imod”, fortæller Jesper Olsen.

Det lange stræk

Nu gælder det Sverige, Finland og Rusland: “Ja, det er det lange stræk, som for alvor starter i St. Petersborg. Og så gælder det Sibirien, som jo er mange, mange kilometer. Vi er lidt forskellige, Alexander og jeg. Han spiser mange proteiner, kød bla., mens jeg skal have meget fedt, også gennem chokolade. Det er lidt sjovt. Vi løber helst ca. 7 timer pr. dag, med en spisepause på 1/2 - 3/4 time”.

DoUrun ønsker Jesper og Alexander pøj-pøj med den videre færd. Du kan læse mere om det “verdensomspændende" projekt på www.worldrun.org. og Jesper modtager gerne hilsner fra andre løbere og fans.

Henrik Lund Jensen

Links...
- WorldRun
update data set antalvist = 2408 where id= 139;

-- A N N O N C E -- -- A N N O N C E -- -- A N N O N C E --
 
Bøger
Løbebriller
Løbestrømper
Løbetøj Kvinder
Løbetøj Mænd
Løbskalender 2015
Plejemidler
Pulsure
Sportsenergi
undertøj Kvinder
Undertøj Mænd
Kampagneoversigt

 
 
 
 
 

Copyright © 1999-2017 dourun.com - All Rights Reserved